tisdag 24 november 2009

Joppe tar vuxenpoäng

Ikväll har jag varit lite duktig och börjat se över mina besparingar och ska flytta allt till samma ställe så jag lättare har koll på dom. Visst, det var på pappas inrådan och med hans hjälp men ändå, jag känner mig lite duktig.
Sen har jag agerat lite datorsupport till pappa, fast inget jätteavancerat. Mest kollade jag priser på bra externa hårddiskar och USB-hubbar. Visade också lite tips och trix i W7:s arsenal.
Dagens tips: "Kör som administratör"

För att inte få en överdos av vuxenhet så spelade jag en hel del Borderlands också. Toppenspel, och inte bara för att jag har en ljusblå pistol som skjuter skott som antänder sitt mål.

Nu tappade jag tråden. Jag skyller på Kimi, hon frågade mig på MSN hur pojkar gör för att attrahera flickor. Intressant fråga som jag tycker jag typ lyckades svara på.

Btw, nu kan folk inte säga "Klipp dig och skaffa dig ett jobb" till mig. Jag har kort hår och jag har ett jobb för loven. Fast jobbet hade jag sen innan och jag klippte mig för jag vaknade en dag förra veckan och var äckligt trött på mitt hår. Men jag är nöjd nu, det är snyggt. Och jag har inte haft så här kort hår sen drygt fem år tillbaka.

Nu är det natt. Puss och godnatt från han som ska räddas, död eller levande.

4 kommentarer:

  1. Så hur gör pojkar för att attrahera flickor då? Det har jag alltid undrat ^^

    SvaraRadera
  2. Carro: Tror det är olika från person till person men det universala är nog att lukta gott, klä sig fint och visa sig intresserad :P

    SvaraRadera
  3. Haha, det skulle nog funka på de flesta tjejer ^^

    SvaraRadera