tisdag 10 november 2009

Ja e int bitter

The irony ain't lost on me.
På väg hem från skolan: Jag och Carro snackar om min XBOX (Hayley) och om risken med att bli bannad och vad som händer då. Jag säger något i stil med att om man inte lirar spelen innan de är släppta så är det ganska liten risk att åka dit.
Jag kommer hem typ femton minuter senare. Startar Hayley, hon går upp, jag ser att jag inte blir påloggad på XBOX Live direkt och blir lite undrande om mitt internet är nere igen. Testar att logga på för att se om jag får något felmeddelande att internet ej hittas. Istället får jag ett meddelande som säger något i den här stilen (fast på utrikiska):
"Denna konsol är avstängd p.g.a brott mot reglerna. För att säkerställa andra spelares och Live-servrarnas säkerhet får du ej veta varför du blivit avstäng. Microsoft äger din XBOX och tänker missbruka det och vara allmänt bajsiga mot dig"

Okej, sista meningen stod nog inte där men om man läser mellan raderna kan jag lova att det är det dom vill säga en. Så nu har jag en Hayley som inte är helt funktionell, jag kan fortfarande spela spel, brända såväl som äkta, men jag kan inte ladda hem uppdateringar eller på något sätt nå nätet med den. Vissa må tycka att det kanske inte är hela världen, och det må så vara, men det är ganska omysigt och irriterande.

Så vad händer nu? Jo imorgon ska jag nog skrapa ihop mina sparade pengar, ge mig av till Webhallen (<3), och köpa mig Hayley 2.0, snyggare, bättre och helt identisk. Och då kommer jag få med två nya spel. Lego Batman och nåt racingspel.

När jag ändå pratar spel så kan jag meddela att jag för tillfället jobbar på en ny separat blogg för mina spelrecensioner. Tänkte det kunde vara både smidigt och kul att ha en separat blogg för det och recensera lite seriöst. Har redan en plan på att göra en tema vecka av recensioner då jag istället för att recensera ganska nya spel tar och går tillbaka till uppväxten och recenserar typ fem olika spel på världens bästa konsol genom tiderna, Play Station.
Ska försöka slutföra den under veckan och då kommer ni få veta. Sen är ni välkomna att följa med mig i mitt första seriösa försök att bli spelrecensent.

2 kommentarer:

  1. Har du kommit på nåt namn till spelbloggen än?^^

    Man kan ju alltid köra något halvtråkigt som typ reviewedbyjoppz eller nåt sånt. (Jag har bestämt att Joppz kommer slå mycket bättre internationellt än Joppe..)

    SvaraRadera
  2. Surt att Hayley är blockad. Men vad ska du göra av henne när du köpt en ny?

    SvaraRadera