onsdag 4 november 2009

Highway to Helg

Nu är det inte långt kvar till helg. Imorgon tänkte jag försova mig och missa min enda lektion och på fredag har jag bara en lektion. Fast på fredag ska jag nog stanna kvar och programmera ett tag med Björn. (Fast vi lär nog mest sitta och prata dödsmetall, datorspel och operativsystem.) Sen kommer spexet ta upp fredagkväll och hela lördagen, blir nog awesome. ^^ Temat för fredagkvällen är "märkliga fritidssysselsättningar". Jag behöver idéer, nån som har någon?

Igår gjorde jag mitt kursval. Blev inget jättespännande, bara de kurserna som ingår i utbildningen. Kollade på alla datororienterade kurser på KTH men antingen kommer jag läsa den senare eller så saknar jag några kurser som behövs för att läsa den kursen. Så nästa termin kommer också bara att innehålla det som ingår i PDI, men sen när jag läst några fler kurser så kommer jag nog lägga till mer programmering och annat skoj. Programmeringen är det i särklass roligaste!
Det jag skulle vilja lägga till är kanske lite HTML-kurser och lite mer grafik. Troligen blir det även lite fördjupningskurser i MDI (Människo-data interaktion).

Det slog mig just att det var ett tag sedan jag la upp något på YouTube, kanske ska försöka göra det. Har trots allt ett par stycken som prenumerera på mina klipp. Har ett par idéer jag ska göra när jag bara orkar... Om ni fortsätter läsa min blogg får ni se om jag orkar göra nåt.

Nu ska jag nog plocka upp mitt krypskyttegevär och ge mig ut i Borderlands och döda lite monster och banditer. Eller så plockar jag upp micken, startar Lips och siktar på att nå topp10 i världen på Mew - Special (Ligger nog på plats 40-ish)

3 kommentarer:

  1. Försova sig är bra skit.. :D

    SvaraRadera
  2. Sov du gott när du "försov" dig i morse? ^^

    SvaraRadera
  3. Jaa, fast jag kunde ha sovit lite längre ;o Jag är tidspessimist

    SvaraRadera