onsdag 28 oktober 2009

Ja då var det jul alltså

Med en flaska julmust bredvid mig är det dags för dagens tankar att redogöras.

Jag vill verkligen flytta hemifrån nu. I natt drömde jag en ganska verklig dröm om att jag bodde ensam. Det var underbart och fick mig bara att känna mig ännu mer redo för att bo på egen hand. I en liten lägenhet i Bromma eller så, det duger för mig. Fast i drömmen bodde jag nog inte helt ensam hela tiden, jag tror jag hade en flickvän som jag bodde tillsammans med också.. Kombinationen av en flickvän och en egen lägenhet vore awesome, tror jag ska skriva det på min önskelista till tomten. Eller om någon har ca tvåhundratusen att donera till mig så kan jag köpa en lägenhet och blir lycklig.

Mitt liv är värsta skumt nu, jag saknar typ helt dygnsrytm. Det är mest för att mitt schema är värsta ojämnt. Igår började jag 8 och gick upp tidigt, idag kunde jag sova till 11. Och sen när jag var i skolan så var jag ändå ganska frånvarande. Gick efter halva SannStat-övningen då mina tankar var någon helt annanstans, lärde mig inte mycket alls.
Imorgon är jag ledig vilket inte lär underlätta i mina försök att skaffa mig en dygnsrytm.

Halloween-sittning på fredag. Måste komma på hur jag ska klä ut mig.. Har vissa idéer men måste kolla med Anna först om hon kan hjälpa mig med det.

Stay Tuned For More
Imorgon kommer jag avslöja varför jag har tre täcken i sängen, och vad jag gör när jag inte kan sova.
Det kanske även kommer en ny recension.
Var nyfikna och vänta förväntningsfulla, snart är det imorgon ska ni se.

3 kommentarer:

 1. Riktigt fräsch lägenhet, och bra planlösning. Skulle inte du få pengar av dina föräldrar till en lägenhet? Eller fattas det fortfarande 200 000 då?

  SvaraRadera
 2. Julmust är så jävla gott =D

  Sj var jag på lägenhetsvisning igår. Jättegullig awesome, mysig lägenhet, men tackade ändå inte ja. Kommer ändå förmodligen börja plugga i januari och flytta till studenlägenhet, så... känns inte som nån idé.

  Du ska inte snacka om dygnsrytm. Sj kan jag jobba natt ena dagen och sluta 06. En dag ledigt och sen jobba öppning och börja 05.30. Sinnessjukt!

  SvaraRadera
 3. Till Carro:
  Om den inte drar iväg så har jag råd med den i dagsläget om föräldrarna sponsrar som de sagt. Fast månadsavgiften är lite hög. Men jag älskar lägenheten om man ska tro bilderna :P

  (PS. Du vet väl att man kan registrera sin e-post på ett inlägg och få veta när folk kommenterar det?)

  Till Liv:
  Julmust äger, men känns lite fel att dricka det i oktober. Kalla den höstmust och det känns rätt igen =)

  Om du pluggar i Stockholm så kan du ju bo kvar där, eller hyra ut den till mig? ;P

  Men du jobbar ju på Max frivilligt. Du kan ju alltid söka dig ett annat jobb. Du har bra merit från Max nu.

  SvaraRadera