lördag 30 januari 2010

Dag tretio på det nya året.

Dagen idag har varit värsta lång.
Jag vaknade lite före tio och var ganska snabbt uppe ur min säng, som för övrigt är helt underbar. (Fast en sängkamrat vore inte helt fel ibland *hint*)

Strax efter lunchtimman satt jag och Anna på ett tåg påväg in mot stan och en runda i några av stans andrahandsbutiker. Vi hoppades på att fynda massa saker men det enda vi hittade var Monty Python's The Meaning of Life på vinyl som Anna köpte. Anna fick även med sig en affisch som satt på husvägg längs Sveavägen.

Väl hemma fick jag middag men jag var ganska mätt efter ett par burgare innan vi åkte hem. Lite åt jag och sen satte jag mig vid datorn. Jag kände mig lite allmänt vrång och sne så efter en stund gav jag upp och klädde på mig och gick en promenad på fyrtiofem minuter. Vädret sög, svinkall men det var underbart ändå. Kylan bet i huden och man kände att man levde och jag valde mina vägar. Snö upp till knäna bara för att jag ville gå på trottoaren! Jag gillar inte snön och kylan men idag var den vad jag behövde. Fast när jag blir på det humöret spelar vädret ingen roll, jag behöver bara iväg. Ge mig ett skyfall när jag är på dåligt humör och jag kan använda det som utlopp för min negativa energi!

Väl hemma så blev det film i sängen. The Last Kiss. Drama med Zack Braff i huvudrollen. Han är topp tre bland mina favoritskådisar helt klart! Scrubs, Garden State och nu The Last Kiss, jag har nog aldrig sett honom göra dåligt ifrån sig. Filmen fick mig att inse att förhållanden suger ibland (vilket jag egentligen redan visste), och att Rachel Bilson är grymt snygg!
Nu är klockan 23 men det känns som om den lika gärna kunde vara halv tre för jag gjort så mycket idag.

3 kommentarer:

  1. "Every sperm is sacred, every sperm is great. If a sperm is wasted, God gets quite irate"

    SvaraRadera
  2. The Last Kiss är rätt bra, fast Garden State är min favvo^^

    SvaraRadera
  3. Garden State är bättre men båda är riktigt bra. :)

    SvaraRadera