torsdag 14 januari 2010

Ich bin ein spieler

På önskemål från allmänheten så ska jag försöka blogga mer, men problemet är att jag för tillfället har lov och inget överdrivet spännande händer i mitt liv.

Dagarna spenderar jag med Mass Effect och Dragon Age. Båda spelen är väldigt bra! BioWare vet vad de håller på med helt klart. Av dessa två måste jag nog ändå säga att ME är det starkaste kortet, tycker mycket bra om kombinationen av TPS (Third-Person Shooter) och RPG (Role-Playing Game). ME har jag klarat en gång redan på svårighetsgrad 2 av 5, men har startat ett nytt spel redan på nivå 4. Om jag klarar även det så lär jag ta mig an spelet en tredje gång på svåraste.
29:e kommer Mass Effect 2 och tills dess är målet att klarat det en gång till minst.

DA är också ett kul spel men det är jag mycket sämre på och plus att det är ett sånt spel som jag ofta bara ger upp och börjar om med en ny karaktär i. Jag har spelat i en knapp vecka och har redan hunnit påbörjat tre olika karaktärer bara för jag inte är nöjd med den tidigare.

Senaste dagarna har jag seriöst övervägt att köpa mig en egen domän och flytta min blogg dit. Antingen blir det Joppe.ws eller JohannesBengtsson.se
Vore trevligt att ha egen domän som jag kan göra mer som jag vill med!
Min sida för spelrecensioner är lite lagd på is men jag funderar på att skaffa en domän för det också och kolla om nån vill gå med på det och satsa lite på det. Namnet WeeklyViews.se ligger mig nära hjärtat där skulle de aktiva skriva om nåt spel (eller kanske film också) en gång i veckan. Nån som vill hjälpa mig förverkliga WeeklyViews.se?

2 kommentarer:

  1. Joppe.ws tycker jag helt klart låter som en roligare domän. Och jag är gärna med och startar upp en hemsida :D måste ju få användning av mina webdesignskills ju.

    SvaraRadera
  2. kan också hjälpa till med html-grejer om det är nåt du undrar =)
    /Liv

    SvaraRadera