torsdag 7 januari 2010

Två inlägg på samma dag! Otroligt!

Det är verkligen lugnt på jobbet idag. Mycket tid att stå och kolla på saker på Webhallen och tänka.
Senaste nätterna har jag drömt massor. Inatt vet jag att jag hade en riktigt underbar dröm. Jag hade typ ett perfekt förhållande med någon men nu kan jag inte för mitt liv komma på vem det var jag var tillsammans med. Det är jäkligt frustrerande. Finns typ fem-sex olika det säkert kunde vara, eller så var det bara nån godtycklig kombo av flera.

I love Webhallen, men det gör inte min plånbok. Senaste saken jag hittat jag vill ha är: Bioshock 2 - Special Edition. Fast den lär jag inte köpa. Lite väl dyr tycker jag nog. Och jag har inte ens en vinylspelare så vinylen blir bara "onödig".

Bara två timmar kvar av dagen nu. Sen får jag gå hem och spela tvspel. 135 samtal nu, kanske tar mig över 150 innan dagens slut fast det är inte säkert då det ringer ganska lite. Hoppas det inte ringer så mycket stockholmare, vissa av oss är fett dryga och jobbiga. Tacka vet jag invadrare från fagersta, hade en sådan idag och han var grymt trevlig och hade en cool blandning av fagerstamål och invandrarsvenska.

5 kommentarer:

 1. Hur blev det med den där Sara? Dags att ta tag i saker och ting va? ^^

  ps. det är trevligt när du bloggar ofta =D

  SvaraRadera
 2. Vi får se hur det blir med henne. Om jag träffar henne på någon sittning eller liknande så kanske jag gör ett försök, annars kanske jag hittar nån annan istället. Jag är öppen för andra än bara henne :P

  SvaraRadera
 3. Nu låter det som om du är ute och shoppar. Om man gillar någon så satsar man på henne. Du har ju hennes nummer (eller msn). Dra iväg ett sms (mail) och fråga hur henne jul & nyår har varit.

  SvaraRadera
 4. Jag har henne nummer genom nollningen och hennes KTH-mail, inte direkt att hon givit något till mig :P

  SvaraRadera