söndag 30 maj 2010

Nörd? Vem? Jag? Nee!!

Igår var jag på Stalands och handlade mig en soffa. Det är lite vuxenpoäng tycker jag allt. Jag tycker mycket om den och ser fram emot att kunna komma hem från skolan/jobbet och slänga mig i soffan, knäcka en bira och spela tvspel.
Denna soffan blev det
Den är inte bara snygg och skön, den är även en bäddsoffa som ger en bädd på 140x200, det är inte illa!

Nu har jag börjat planera lite för hur jag ska fixa med tv/dator för min nya lägenhet. Har ett par olika idéer. Den jag börjar fastna för mer och mer är att koppla datorn direkt till TVn med HDMI-kabel och kanske använda TVn som huvudskärm; sen ha min vanliga skärm mer som alternativ när jag ska sitta och plugga och troligen vill ha ett riktigt skrivbord att sitta vid.
TVn kommer då eventuellt även kompletteras med lite trevliga högtalare. Skulle jag göra så skulle även datorn kompletteras med lite ny utrustning. Nytt grafikkort med HDMI-port.

Mycket idéer har jag och jag älskar verkligen att fundera på alla möjligheter och så! För en del av er så är nog mycket av det här lite obegripligt och sånt, men ni kan kolla på bilderna på det jag vill ha i alla fall.

Senaste veckan har jag lyssnat massor på Lena som sjöng Tysklands bidrag i ESC, jag tror jag börjar bli kär i henne. Hon är hur söt som helst. Att hon vann hela skiten igår är bara underbart!
Idag såg att hennes album äntligen kommit upp på Spotify så jag tagit mig igenom det ett par varv. Det är inte helt fel direkt!

1 kommentar: