onsdag 5 maj 2010

Sova är för mesar som inte pallar vara vakna!

Jag borde verkligen sova.. Jag ska upp om lite knappt 7 timmar. Och även om jag går och lägger mig nu lär jag inte somna förrän om lång tid. Har somnat vid två/halv tre senaste nätterna, och sovit till tio eller elva. Farväl allt vad normal dygnsrytm heter.

Idag fick jag svart på vitt att jag har mitt sommarjobb i sommar, inte för att jag var direkt orolig men skönt att veta helt säkert. Men det var fett synd att Hels inte fick det, jag som såg fram emot att ha konversationer med henne om allt vi kunskapsentusiaster tycker om. Men jag har lovat henne att hålla utkik efter andra jobböppningar för henne. Det händer att de går ut med lite jobberbjudanden under sommaren.

När jag hade lite dötid idag tog jag och började göra lite focijobb. Jag är så otroligt pepp på att mottagningen ska börja. C-foci är bäst och resten av foci är typ lika bäst! I alla fall, idag skapade jag ett mailkonto åt oss samt en YouTube-kanal som jag kopplade till den mailen. Dessutom påbörjade jag en låttext som eventuellt kommer bli årets "Foci themesong". Mer än så tänker jag inte avslöja om den då jag inte vet vilka som läser min blogg och jag tycker Focis planer ska vara lite hemligt för andra grupper innan mottagningen.

Imorgon börjar jag sådär äckligt tidigt igen.. Den som uppfann klockan åtta på morgonen var ett rövhål.. Vem vill börja så tidigt? Gå upp åtta är inga problem men börja åtta innebär att jag måste upp vid sex och jag vill inte upp klockan sex.. Klockan sju är till och med inga problem men sex är helvetet på jorden (jag menar då klockan sex inte sex i allmänhet).
Men efter jag redovisat en labb får jag åka hem och vila upp mig igen! För sen på kvällen är det dags för spex igen. Var på spex i måndags, kårspexet, och imorgon blir det Jubelspexet. Kårspexets spex är helt otroligt bra, men Jubelspexet är inte kända för sina jättebra spex men då Maskin är våra vänner så är det trevligt att gå ändå. Och vi går ju ett större gäng iSpexare.

Nej nu måste jag sova om morgondagen inte ska bli lika hemsk som förra torsdagen. Natti!

3 kommentarer:

  1. Jag har klockan ställd på 05.50 VARJE morgon. Förutom helger dårå. Det är synd om mig. Men man vänjer sig :P

    SvaraRadera
  2. Stackare.. Låter inte nice att gå upp så tidigt.. :P

    SvaraRadera
  3. Ni borde flytta närmare närmare stan ^^

    SvaraRadera