torsdag 11 februari 2010

Torsdag, lill-lördag på Irland

Nu har spexkören börjat igen efter julen. Vi är betydligt färre nu men de bästa är kvar. En annan förändring är att vår körchef varit tvungen att hoppa av sin post då han har mycket annat att göra. Det innebär att den nya chefen är....JAG!!
Jag tror inte jag haft en så "betydande" roll någonsin, men jag ser fram emot det verkligen. Om det fungerar kommer jag söka till samma post även nästa år.

Livet rullar på bra nu. Trots att det är mycket i skolan så känns det inte som något problem, det går bra. Och imorgon börjar OS så i helgen lär det bli mycket ligga i sängen och kolla på de "bra" sporterna. Snowboard, curling, puckelpist och andra sporter man aldrig ser annars och självklart skidor; utför, på platt underlag och med ett gevär på ryggen, allt funkar. Sport kollar jag inte på jättemycket men OS är speciellt i mina ögon.

Det är bra att vara jag nu. Trots att jag lär vara singel på Alla Hjärtans Dag, men tänk va pengar jag sparar på det! Kanske köper något till mig istället, jag är ju faktiskt den personen jag älskar mest!!


Senaste dagarna har mina hörlurar fått utstå en himla massa blandad musik, trallpunk och melodisk dödsmetal till pianoversioner av Final Fantasy-soundtrack. På topp tre hittar man den här låten:

5 kommentarer:

 1. Grattis till chefsposten ;P Ska du börja ta ut massa bonusar nu också?

  Härligt att livet bara rullar på, det känns som om mitt har hackat rätt länge nu ><

  SvaraRadera
 2. Självklart! Varför vara chef om man inte tar ut bonusar? ^^

  SvaraRadera
 3. Sant ;p helst lite i skymundan också.

  SvaraRadera
 4. Varför är torsdag lill-lördag på Irland?

  SvaraRadera
 5. Ingen aning.. Om jag skulle gissa så är det för att det är lättare att klara en fredag bakis än en torsdag då man vet att det är helg om man bara uthärdar dagen ^^

  SvaraRadera