måndag 21 december 2009

Konsten att förtjäna julledigt

Snart är det jul, men först ska jag jobba två dagar till.

Idag var det första dagen på jobbet sen sommaren. Det kändes ganska kul faktiskt, även om det ringde konstant. Jobbigt men kul, och jag gillar min nya Team-ledare. Fast det var lite jobbigt att jag blev en halvtimma sen såhär första dagen. SL tyckte det kunde vara skoj att låta bli att köra pendeltåg där nån timma.

Efter jobbet idag åkte jag via Campus och gick på audition för spexet. Gick bättre än förra året men fick ändå ingen roll, trist men ändå lite skönt. Spexet tar massor av tid om man är skådis men nån gång under mina studieår ska jag lyckas bli skådis. Det är improvisationen som jag failar på och den går bättre för varje år så nästa år kanske?

Efter en lång dag fick jag en trevlig överraskning när jag kom hem iallafall. Ett paket på 600g från Kanada. Tre tröjor, alla lika fina. Imorgon ska jag nog inviga en av dom. Tror det blir Ahab Vs Moby. Eftersom jag har rabatt månaden ut så kanske jag slår på stort och beställer ytterligare några tröjor där ifrån. Ska bara samla på mig lite kredit också först.

Morgondagen ser ut som följer:
1. Vakna
2. Ta sig till jobbet och inte bli sen
3. Jobba.
4. Sluta 18.05 (om vi inte har massa kö)
5. Ta mig hem, packa, slå in paket, laga middag, fixa lite annat.
6. Sova

Onsdag åker jag till landet efter jobbet för att fira jul med familj, morföräldrar, två kusiner och morbror + hans nya. Undra om jag lyckas se Mythbusters hela eftermiddagen på julafton, Discovery kör bara MB mellan 12 och 18!

7 kommentarer:

 1. Satsa på tredje gången gillt med spexet ^^

  Du kan ju inte missa Kalle... ;o Fy skäms

  SvaraRadera
 2. Ta den röda tröjan! Den är så julig :P

  SvaraRadera
 3. Helena: Ja det är lite det jag satsar på. :)
  Jo jag vill missa Kalle, kan jag inte få det? Snälla! :D

  Carro: Därför sparar jag den till jul ^^

  SvaraRadera
 4. Nej! Enda anledningen till att missa Kalle är om man vill veta hur Anna Anka med vänner kommer vara, bara så man kan skratta åt det sen. Kalle är det enda rätta på julafton

  SvaraRadera
 5. Det är ju såå tråkigt ju... Har ju sett det år efter år i 20 år. >.<

  SvaraRadera
 6. Inte tråkigt, det är mysigt!

  SvaraRadera
 7. Mythbusters är fem gånger så mysigt som Kalle Anka, eller Anna Anka för den delen... >.<

  SvaraRadera