lördag 12 december 2009

Istället för att sova...

Trött. Sova snart. Fast först blogga.

Ikväll var det tackfest för phöset, som vi i phöset fick gå gratis på.
(Innan jag fortsätter beskriva kvällen måste jag bara säga att jag gillar att ha kort hår, jag känner mig mycket snyggare när jag har det)
Iallafall... Tackfest...
Temat var Masters And Slaves, Phöset skulle komma som masters och n0llan (som är ettan nu) skulle komma som slaves. Jag och de andra i min grupp kom som superhjältar, riktigt fint. Långkalsonger, avklippta jeans, tight t-shirt och mantel. Festen var på Långholmen (?) i en lokal som kändes alldeles för fin för att ha tackfest i. För två år sen var det typ i nån lagerlokal i Ulvsunda. Sittningen var helt okej, maten var bra men det blev inget riktigt drag.. Sen blev det dansgolv, då blev det lite bättre drag!

Efter ett tag blev det dags att åka hem, måste orka plugga imorgon/idag. Fick sällskap av Sara, nån annan tjej i ettan och Erik till Centralen. Sen blev jag övergiven sista biten. Nån gång på vägen hem slog det mig: "Vänta nu... Vems hatt är det jag har på mig?". Så nu "äger" jag en hatt till. En cm för liten men det funkar. På vägen hem kände jag mig värsta cool, hade jag haft min mörkgröna keps och ett basebollträ hade det verkligen känts som om jag vore en ligist hämtad ur Oliver Twist.

Nej nu ska jag sluta svamla och sova istället. Btw. imorgon ska jag ta mig i kragen och vara modig och maila Sara (som jag hade sällskap med en bit påväg hem) och fråga om hon vill ta en fika nån gång och lära känna varandra. Har bara hennes KTH-mail men hoppas på att hon läser den.
Puss och Gonatt!

4 kommentarer:

 1. Är inte Sara hon som du nämnt förut som "söta tjejen i ettan"? ^^

  SvaraRadera
 2. Klart du ska maila henne!!! =D
  Och ja, du är snyggare i kort hår ^^

  SvaraRadera
 3. Jo det äre ^^ Och jag ska maila henne! =D

  SvaraRadera