onsdag 16 juni 2010

Grönan 2010

Igår var jag på Grönan med arbetskamraterna. Trots att jag bott i Stockholm hela mitt liv har jag bara varit på Grönan ett par gånger. Däremot har jag varit på Liseberg typ minst en gång per år tills jag var 17 eller så.. Liseberg är bättre, men jag blir lite förvånad varje gång jag går på Grönan, de har en del bra attraktioner.

Igår när vi var där med jobbet så körde vi främst femkamp (jag vann inte) men ett par åk blev det också. Två gånger i den gamla klassiska bergbanan, och sen testade jag nya Insane. Insane lever upp till namnet helt klart. Den var helgalen men ganska skoj. Åka bakåt i typ 90 km/h är inte något man gör normalt. Tyvärr var det en kort bergbana så det var lite trist, jag vill ha mina åkturer långa, mycket långa!

Jag funderar på att åka till Liseberg när jag slutat jobba i augusti. Ta en trip till götet, gå på Liseberg och sen åka hem igen. Nån som hänger på?

3 kommentarer:

 1. Det var typ aslänge sen jag var på Gröna Lund. De har typ bättre fritt fall och bättre luftgevärsskytte. Liseberg - jatack, om jag har pengar :P

  SvaraRadera
 2. I'm in it for the coasters! Och då är Liseberg bättre ^^ Och de har Flumride också. :D

  SvaraRadera
 3. Ett tips ^^
  http://only.bestsellershop.com/SE/pants/jessie-plain-jumpsuit/160749

  SvaraRadera